Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά;

Εκδότης: Μίνωας
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-618-02-0639-5
Έτος κυκλοφορίας: 2016
Μήνας κυκλοφορίας: 02
Ημέρα κυκλοφορίας: 01
Βάρος: 0.14 Κιλά
Διαστάσεις: 13 x 20 cm
Σελίδες: 224
Συγγραφέας: Κασσαβέτη, Φλώρα
Θέματα:
  • Υγεία και προσωπική ανάπτυξη
  • Αυτοβοήθεια και προσωπική ανάπτυξη
  • Lifestyle & οδηγοί προσωπικού ύφους
Κοινό:
  • Γενικά/εμπόριο
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

«Τι εστί έρως;», ήταν το καίριο και βασικό ερώτημα που θα βρίσκαμε πριν από μερικές δεκαετίας σε κάθε αξιοπρεπές λεύκωμα! Στο βιβλίο, όμως, που κρατάτε στα χέρια σας, η ερώτηση σχετικά με τον έρωτα δεν είναι μία! Είναι πολλές!

Γιατί χτυπά δυνατά η καρδιά των ερωτευμένων; Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά; Σεξ και έρωτας πάνε πακέτο; Τι ερωτεύονται οι γυναίκες στους άνδρες και τι οι άνδρες στις γυναίκες; Γιατί οι έφηβοι ερωτεύονται σταρ; Ο έρωτας αδυνατίζει; Υπάρχει υποκατάστατο του έρωτα; Τι είναι ο καρμικός έρωτας; Μπορεί να φουντώσει ένας έρωτας που έχει σβήσει; Υπάρχει παντοτινός έρωτας;

100 ερωτήσεις με τις πιο άμεσες, αληθινές και περιεκτικές απαντήσεις, 40 ειδικοί αναλύουν, 234 έρευνες αποκαλύπτουν, συμπληρώνουν ή ανατρέπουν όλα όσα ξέρουμε ή δεν ξέρουμε για τον έρωτα!

1 βιβλίο που πάνω απ’ όλα έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η τέχνη τού να αγαπάς και να αγαπιέσαι δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο νομίζουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X