ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΜΑΛΑΚΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ 0 ΕΤΩΝ+

Κατασκευαστής: PETIT COLLAGE
Κωδικός: PTC311
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

-Γνωρίστε τις 100% χειροποίητες, από μαλακό βαμβάκι οργανικής καλλιέργειας, μπαλίτσες- κουδουνίστρες μας! Κατάλληλες και για τα πιο μικρά χεράκια, με μαλακά αυτιά που τρίζουν και έναν απαλό ήχο από κουδουνάκι, που ακούγεται κάθε φορα που τις κουνάτε ή τις κυλάτε στο πάτωμα! Μέσω των ήχων και των ζωηρών χρωμάτων, αυτό το παιχνίδι είναι νοητικά διεγερτικό για ένα μωρό, βοηθώντας το να εξελίξει τον συντονισμό ματιών- χεριών, καθώς και την βασική μηχανική αντίληψη. Ιδανικό για καθημερινό παιχνίδι, καθώς και για βρεφικό δώρο!
-Κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι, με πιστοποίηση GOTS και βαμμένο με οικολογικές, μη-τοξικές βαφές.
-Γεμισμένο με πιστοποιημένο πολυεστέρα, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.
-Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτόνι και χρωματισμένη με μελάνι σόγιας. Στην Petit Collage όλα μας τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα, τόσο την υγεία των παιδιών μας, όσο και του πλανήτη μας!
-Συνάδει με όλα τα πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας.
-Ειδικά σχεδιασμένο για νεογέννητα. Ηλικία 0 ετών και άνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X