Θερμικό μπουκάλι 500 Ml DAISY

Κατασκευαστής: LEGAMI
Κωδικός: SSB0013
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Όχι πια πλαστικά μπουκάλια χάρη στο Hot & Cold-DAISY, το ανοξείδωτο θερμικό μπουκάλι που θα φέρει επανάσταση στην καθημερινή σας ζωή. Ελαφρύ και ανθεκτικό, μπορεί να περιέχει κρύα ροφήματα (24 ώρες) και ζεστά ροφήματα (12 ώρες).
Ερμητικά σφραγισμένο καπάκι και αφαιρούμενη λαβή σιλικόνης.Χωρητικότητα: 500 ml.Τα μέρη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα είναι χωρίς BPA και φθαλικά άλατα .Συμβουλές:
Συνιστάται να ξεπλένετε το μπουκάλι με ζεστό νερό μετά από κάθε χρήση.Συνιστάται να μην πλένετε το μπουκάλι στο πλυντήριο πιάτων, επειδή μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην εκτύπωση.Μην αφήνετε το μπουκάλι στον καταψύκτη. Αυτό θα βλάψει τη θερμική του χωρητικότητα.Για να διατηρήσετε το ποτό ζεστό για έως και 12 ώρες, είναι απαραίτητο να το ρίξετε μετά το βράσιμο.Η εκτύπωση αυτού του προϊόντος έχει εφαρμοστεί με τεχνικές και μη βιομηχανικές διαδικασίες. Μικρές ατέλειες υπάρχουν σκόπιμα και μαρτυρούν την ειδική χειροτεχνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Υλικό: STAINLESS STEEL
  • Ύψος (mm): 245
  • Βάρος (mg): 3170000
  • Πλάτος (mm): 70
  • Βάθος (mm): 70
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X