Τέσσερα σε μια γραμμή

Κατασκευαστής: LEGAMI
Κωδικός: VFOUR0001
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Four in a Line, το φανταστικό επιτραπέζιο παιχνίδι της Legami είναι μια μοναδική ιδέα δώρου για να παίξετε με φίλους ή συγγενείς.
Τρόπος παιχνιδιού: 1. Ανασηκώστε το καπάκι που έχει ανοίξει όρθια μεταξύ των δύο παικτών.
2. Κάθε παίκτης επιλέγει ένα χρώμα και με τη σειρά του εισάγει ένα δίσκο στο χώρο με τρύπες της επιλογής του.
3. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να είναι σε θέση να ευθυγραμμίσει 4 δίσκους του ίδιου χρώματος οριζόντια, κάθετα ή λοξά.Όποιος φτάσει σε αυτόν τον στόχο κερδίζει πρώτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Υλικό: ΞΥΛΟ
  • Ύψος (mm): 173
  • Βάρος (mg): 4570000
  • Πλάτος (mm): 248
  • Βάθος (mm): 175
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X