Συναντήσεις

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-618-84473-7-0
Έτος κυκλοφορίας: 2019
Διαστάσεις: 14 x 21 cm
Σελίδες: 192
Συγγραφέας: Δανιήλ, Ανθούλα & Παπαστάθης, Λάκης & Σκορδάς, Παναγιώτης Σ.
Θέματα:
  • Ομιλίες
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Στο βιβλίο περιέχονται 23 συζητήσεις και συνεντεύξεις με σημαντικούς ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών, του πολιτισμού: Λάκης Παπαστάθης, Παντελής  Βούλγαρης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Φώτης Μακρής, Σάκης Σερέφας, Δήμος Αβδελιώδης, Φωτεινή Φραγκούλη, Αλέξης Πανσέληνος, Φίλιππος Μανδηλαράς, Μαίρη Κόντζογλου, Γιάννης Καλπούζος, Κωνσταντίνος Τζαμιώτης, Αντώνης Παπαθεοδούλου, Φιλομήλα Λαπατά, Ισίδωρος Ζουργός, Λιλή Λαμπρέλλη, Ελένη Πριοβόλου, Ξένια Καλογεροπούλου, Μαίρη Τσόγκα, Γιάννης Μακριδάκης, Δημήτρης Γέρος, Γιώργος Ξένος.

Οι συνεντεύξεις αυτές είχαν πρωτοδημοσιευτεί στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ την περίοδο 2014-2018. Προλογίζουν η Ανθούλα Δανιήλ και ο Λάκης Παπαστάθης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X