Σβούρα Οφθαλμαπάτη

Κατασκευαστής: Moulin Roty
Κωδικός: 711249
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Όμορφη ξύλινη σβούρα Moulin Roty που περιλαμβάνει 5 εναλλακτικές κάρτες με γραφικές απεικονίσεις. Δημιουργήστε τη δική σας οπτική ψευδαίσθηση με τα διαφορετικά πρότυπα που προσφέρονται: τοποθετήστε την κάρτα στη βάση του δρομολογητή, γυρίστε την και δείτε! Το παιδί σας θα διασκεδάσει ρίχνοντας με δυναμη τη σβούρα ενώ θα θαυμάζει το οπτικό αποτέλεσμα που παράγει. Η σβούρα είναι ένα κλασικό παιχνίδι που διεγείρει τις κινητικές δεξιότητες του παιδιού ενώ το διασκεδάζει. Επίσης  μπορεί να σχεδιάσει τα δικό του σχέδια στη λευκή πλευρά και να το τοποθετήσει στη σβούρα. Χάρη στο μικρό του μέγεθος πάει παντού! Ιδανικό παιχνίδι απασχόλησης και δώρο για πάρτι. Η συλλογή Moulin Roty Les Petites Merveilles δημιουργήθηκε το 2009 και είναι γεμάτη από μικρούς θησαυρούς για το μικρό σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαστάσεις: 7,5 x 7 εκ.

 Υλικό: ξύλο, χαρτόνι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X