ΣΕΤ ΣΤΟΧΟΥ ΜΕ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗ

Κατασκευαστής: JANOD
Κωδικός: 03173
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
30.00€ 25.00€

Ο παίκτης με τη μεγαλύτερη δεξιοτεχνία κερδίζει! Στήστε το ξύλινο πεδίο βολής και ρίξτε τους 5 στόχους χρησιμοποιώντας τον εκτοξευτή βελών. Προσοχή: έχετε μόνο 4 προσπάθειες με τα 4 βέλη που περιλαμβάνει το παιχνίδι! Η πίσω πλευρά κάθε βέλους και το υφασμάτινο μέρος του εκτοξευτή έχουν μαγνητάκι για ευκολότερη καθοδήγηση των βελών. Παιχνίδι από ξύλο πιστοποιημένο από το Συμβούλιο Διαχείρισης των Δασών (FSCTM). Παιχνίδι ανάπτυξης δεξιοτήτων για παιδιά ηλικίας από 5 ετών και άνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαστάσεις συσκευασίας (ΥxΠxΜ) 22.00x6.50x22.00 cm
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X