Στις αυλές του κόσμου σκοτεινιάζει

Εκδότης: Ιωλκός
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-960-426-469-8
Έτος κυκλοφορίας: 2007
Μήνας κυκλοφορίας: 05
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Βάρος: 0.12 Κιλά
Διαστάσεις: 14 x 21 cm
Σελίδες: 62
Συγγραφέας: Θωμάς, Νικόλαος Α.
Θέματα:
  • Ποίηση
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Συλλογή 53 ποιημάτων που αποτελεί μια αυθεντική προσέγγιση στα σύγχρονα κοινωνικά δρώμενα με ζωηρό το στοιχείο της θρησκευτικότητας. Πολλές ωστόσο από τις ποιητικές συνθέσεις του Ν. Θωμά αντλούν την έμπνευση τους από τους νεότερους ιστορικούς χρόνους και το στίγμα που αυτοί έχουν αποτυπώσει στο σήμερα.

Οι πολυάριθμες ευαισθησίες του ποιητή αναφαίνονται μέσα από τις σελίδες της παρούσας (πέμπτης στη σειρά) συλλογής. Ο δημιουργός μέσω των στίχων του εκφράζει την πεποίθηση του ότι οι κοινωνίες των ανθρώπων θα υποστούν πολλά δεινά ακόμη, αν δεν ασπαστούν τη Δικαιοσύνη του Θεού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X