Ψυχολογία της συμπεριφοράς

Εκδότης: Θυμάρι
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-960-7161-14-7
Έτος κυκλοφορίας: 2015
Μήνας κυκλοφορίας: 03
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Διαστάσεις: 14 x 21 cm
Σελίδες: 358
Συγγραφέας: Argyle, Michael & Δερμιτζάκης, Μπάμπης
Θέματα:
  • Κοινωνική , ομάδα ή συλλογική ψυχολογία
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Οι ματιές, οι χειρονομίες και ο τόνος της φωνής είναι αποφασιστικοί παράγοντες στην ανθρώπινη επικοινωνία. Κι αυτά τα σύντομα μηνύματα είναι, μεταξύ τους, πολύ συντονισμένα. Οι πειραματικές τεχνικές που αναπτύχθηκαν πρόσφατα, έκαναν δυνατή την επιστημονική μελέτη των μικρο-λεπτομερειών της κοινωνικής συμπεριφοράς: αυτές ακριβώς περιγράφει εδώ ένας κοινωνιοψυχολόγος. Η μελέτη της κοινωνικής αλληλεπίδρασης χρειάζεται τη δική της γλώσσα, της οποίας ο Μάικλ Άρτζιλ προσφέρει το κλειδί. Ο αναγνώστης, όμως, δεν θα δυσκολευτεί να καταλάβει ότι «τα κίνητρα της κοινωνικής αλληλεπίδρασης», ο «συγχρονισμός των τρόπων συμπεριφοράς ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους» και «η παρουσίαση της αυτοεικόνας», αναφέρονται σε πράγματα που συναντάμε κάθε μέρα. Ορισμένες επαγγελματικές ικανότητες και η εκπαίδευση σ’ αυτές, όπως η καθοδήγηση ομάδας εργασίας, η διδασκαλία, η πώληση, η διεξαγωγή συνέντευξης, η ομιλία μπροστά σε κοινό, και άλλες, αναλύονται διεξοδικά από τον συγγραφέα, στο φως των πιο πρόσφατων ερευνών και συμπερασμάτων. Ακόμα, αφιερώνεται αρκετός χώρος για τη διανοητική υγεία και την ανατροφή του παιδιού. Οι πρωτοποριακές αναλύσεις του κάνουν αυτό το βιβλίο απαραίτητο για κάθε ασχολούμενο με τα παραπάνω επαγγέλματα και, οπωσδήποτε, για κάθε ψυχολόγο. Η δε αναφορά του στα προβλήματα της καθημερινής ζωής, είναι ένας ακαταμάχητος πειρασμός για τον μη ειδικευμένο αναγνώστη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X