Ποιητικό ημερολόγιο 2002

Εκδότης: Ιωλκός
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Ημερολόγιο
ISBN: 978-960-426-208-3
Έτος κυκλοφορίας: 2001
Μήνας κυκλοφορίας: 10
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Βάρος: 0.52 Κιλά
Διαστάσεις: 12 x 17 cm
Σελίδες: 386
Συγγραφέας: Κορίδης, Γιάννης
Θέματα:
  • Ανθολογίες ποίησης (διαφορετικοί ποιητές)
  • Είδη χαρτοπωλείου / Γραφείου
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

"...Σε αυτό περιλαμβάνονται ποιήματα όλων των τάσεων και όλων των εποχών από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Για να είναι και οι 365 ημέρες της νέας χρονιάς ποιητικές και όμορφες"...
Έφη Φαλίδα - Τα Νέα
"...Κυκλοφορεί για έκτη συνεχή χρονιά, από το Γιάννη Κορίδη (επιμέλεια, ανθολόγηση) με το ίδιο μεράκι. Από γραμματολογικής πλευράς το "Ποιητικό Ημερολόγιο" είναι μια καινούρια ανθολογία που κυκλοφορεί κάθε χρόνο, γιατί δεν επαναλαμβάνονται τα ίδια ποιήματα...
Ελένη Γκίκα - Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X