Παιχνίδι Νερού Magic Mirror – Whale

Κατασκευαστής: EDUSHAPE
Κωδικός: EDU-526122
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Τα μικρά μας θα λατρέψουν να βλέπουν το είδωλλό τους σε αυτόν τον αύθραυστο και εντυπωσιακό καθρέφτη μπάνιου σε σχήμα Φαλαινίτσας.Με έντονα χρώματα και ειδικά σχεδιασμένος για παιχνίδι στο νερό, αυτός ο καθρέφτης θα κολλήσει σε οποιαδήποτε λεία, επίπεδη επιφάνεια όταν είναι βρεγμένος. Το υλικό του είναι εξαρειτικά ανθεκτικό στη μούχλα και δεν απορροφάει καθόλου νερό εξασφαλίζοντας μεγάλη μακροχρόνια αναπτυξιακή διασκέδαση.Τα οφέλη του παιχνιδιού με τον καθρέφτη Magic Mirror-Fish είναι πολλά καθώς συμβάλλουν στην σωματική, γνωστική, γλωσσική, κοινωνική και συναισθηματική τους ανάπτυξη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαστάσεις καθρέπτη: 20 X 20 X 1,2 εκ περίπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X