Ορθογραφία

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-960-01-1389-1
Έτος κυκλοφορίας: 2010
Μήνας κυκλοφορίας: 09
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Βάρος: 0.96 Κιλά
Διαστάσεις: 17 x 24 cm
Σελίδες: 566
Συγγραφέας: Αϊδίνης, Αθανάσιος & Βοσνιάδου, Στέλλα & Γεωργίου, Γεώργιος Κ. & Δημάκος, Ιωάννης & Διαμαντή, Βασιλική & Δουκλιάς, Σωτήρης & Δρακοπούλου, Στυλιανή & Κωνσταντινίδου, Μαρία & Μαυρομμάτη, Δώρα Δ. & Μικρούλη, Πανωραία & Μουζάκη, Αγγελική & Παπαδόπουλος, Τιμόθεος Κ. & Παπαθανασίου, Ηλίας & Πρωτόπαπας, Αθανάσιος Χ. & Σιδερίδης, Γεώργιος Δ. & Σίμος, Παναγιώτης Γ. & Σκαλούμπακας, Χρήστος & Σπαντιδάκης, Ιωάννης Ι. & Φάκου, Αικατερίνη
Θέματα:
  • Γραμματική & λεξιλόγιο
  • Εκπαιδευτική ψυχολογία
Κοινό:
  • Εκπαίδευση ενηλίκων
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Στο βιβλίο αυτό επιχειρείται μια νηφάλια, επιστημονική μελέτη της ορθογραφικής δεξιότητας από τη σκοπιά της εκπαιδευτική ψυχολογίας. Τα κεφάλαια έχουν γραφτεί από εξειδικευμένους ερευνητές με εμπειρία στην μελέτη της ορθογραφημένης γραφής και γνώση της σύγχρονης βιβλιογραφίας. Παρουσιάζουν πειραματικά δεδομένα και θεωρητικές υποθέσεις για τους μηχανισμούς και τις διεργασίες που υποστηρίζουν την κατάκτηση της ορθογραφικής δεξιότητας, επιχειρώντας να συνθέσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα. Η οργάνωση του βιβλίου καλύπτει με συστηματικό τρόπο το ευρύτερο δυνατό φάσμα επιμέρους ζητημάτων, περιλαμβάνοντας τις ακόλουθες ενότητες: Αναγνωστική δεξιότητα και ορθογραφία, ορθογραφική ανάπτυξη και μεταγλωσσικές δεξιότητες, ανάπτυξη της ορθογραφημένης γραφής, ορθογραφικά λάθη, διαταραχές της ορθογραφημένης γραφής, αναγνωστικές διαταραχές και ορθογραφική δεξιότητα, μέθοδοι αξιολόγησης της ορθογραφικής δεξιότητας, μέθοδοι διδασκαλίας της ορθογραφικής δεξιότητας. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X