Οδηγός επιτυχίας για το ECDL e-kids

Εκδότης: Κλειδάριθμος
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-960-209-835-6
Έτος κυκλοφορίας: 2004
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Βάρος: 0.90 Κιλά
Διαστάσεις: 21 x 28 cm
Σελίδες: 328
Συγγραφέας: Γουλτίδης, Χρήστος
Θέματα:
  • Πληροφορική & υπηρεσίες πληροφορικής
  • Εκπαιδευτικό : IT & πληροφορική
Κοινό:
  • Βρεφική - Παιδική ηλικία
  • Μαθητές
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Διαβάζοντας το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας έχετε εξασφαλίσει την επιτυχία για τις ενότητες 1- Βασικές Έννοιες Πληροφορικής, 2- Ο Υπολογιστής, και 3- Εργασία με κείμενο του δεύτερου επιπέδου της πιστοποίησης e-kids. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του βιβλίου είναι τα εξής: πλήρης οδηγός εκπαίδευσης βασισμένος στο πρόγραμμα σπουδών του e-kids, πολλές επεξηγηματικές εικόνες, εύκολη εκμάθηση του αντικειμένου κάθε ενότητας με απλά βήματα, ειδικά μελετημένο, ώστε να απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 9-12 ετών, παραδείγματα με θέματα οικεία στο μικρό αναγνώστη, ερωτήσεις με ασκήσεις επανάληψης στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Χάρη στην προσεγμένη δομή του βιβλίου, ο αναγνώστης έχει πάντα τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα αποτελέσματα των ενεργειών του και καταφέρνει να σχηματίσει μια συνολική εικόνα του αντικειμένου που διδάσκεται στο συγκεκριμένο κεφάλαιο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X