Μπουκάλι 450ml Fairy

Κατασκευαστής: A little lovely company
Κωδικός: DBFAPI27
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Ετοιμάζεστε για ατελείωτες περιπέτειες, παιχνίδια με φίλους και διασκέδαση;Μην ξεχάσεις το τέλειο σύμμαχό σου για απόλυτη οργάνωση αλλά και ενυδάτωση!Το πιο εύχρηστο και εντυπωσιακό παγούρι της Little Lovely Company!Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του με περιστρεφόμενο καπάκι δεν στάζει και φυλάσσει το νερό ή το ρόφημά σας φρέσκο και προστατευμένο!Ιδανικό για το σχολείο,τις έκδρομές καθώς και για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εξορμήσεις!Διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος για να το μεταφέρετε πανεύκολα παντού! Χωράει σε κάθε τσαντούλα και πλέον οι μικροι μας φίλοι θα έχουν το προσωπικό τους παγούρι για νερό και ενυδάτωση πάντα και παντού!Και το καλύτερο;Μάζι με το παγούρι ΔΩΡΟ εντυπωσιακά αυτοκόλλητα για να στολίσεις με το δικό σου στύλ τα αγαπημένα σου αντικείμενα ή για να κάνεις την πιο super συλλογή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 7,5 x 16 x 7,5 cm
  • Περιεχόμενο: 450 ml/ 15 fl oz.
  • Υλικό: PETG body + PP lid + PS suck nozzle + silicone ring + PE straw (all BPA free)
  • Δεν είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων. Πλύντε στο χέρι με χλιαρό νερό και σαπούνι
  • Βρείτε και τα ανταλλακτικά καλαμάκια για περισσότερη υγιεινή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X