Μήδεια

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-960-01-2211-4
Έτος κυκλοφορίας: 2021
Μήνας κυκλοφορίας: 03
Ημέρα κυκλοφορίας: 01
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Διαστάσεις: 14 x 21 cm
Σελίδες: 75
Συγγραφέας: Μακριδάκης, Κωνσταντίνος
Θέματα:
  • Φιλοσοφία & λογοτεχνικές σπουδές
  • Θεατρικό έργο, σενάριο, λιμπρέτο
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Περιγραφή

Ένα πρωί του Μαΐου του 2020 η Ειρήνη κι η Μαρία, δίδυμες κόρες της Πιλάρ και του Ιάσονα, μαθήτριες της πέμπτης δημοτικού, διδάσκονται εξ αποστάσεως απ’ τη δασκάλα τους, που ζει στον τέταρτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας. Λίγο μετά, προς το μεσημέρι, ένα γεύμα στον πέμπτο όροφο αποκαλύπτει τις δογματικές ηθικολογίες μιας οικογένειας θρησκευόμενων. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στον πρώτο όροφο, μια μητέρα κακοποιεί λεκτικά τα παιδιά της, την ώρα που το ζευγάρι του δεύτερου ορόφου, γύρω στα εβδομήντα, διαπληκτίζεται με το σύνηθες υβρεολόγιο των ανθρώπων που έχουν μετατρέψει την κοινή τους ζωή σε αφόρητη συγκατοίκηση αγνώστων.
Όλα αυτά τα πρόσωπα αντανακλούν με ρεαλισμό τη σύγχρονη μεσοαστική αθηναϊκή κοινωνία μέσα στην οποία μεγαλώνουν μικρά παιδιά, όπως αυτά της Πιλάρ. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες είναι παρούσες και αποτελούν ανεκμετάλλευτο παιδαγωγικό παράγοντα που απλώς προστίθεται στη συμπεριφορά της μάζας, της «γειτονιάς». Σ’ όλα αυτά αντιστέκεται η Πιλάρ.

Περιεχόμενα

Εισαγωγικό σημείωμα
Μήδεια
Ταυτότητα του έργου
Κύρια πρόσωπα
Τέλος
Πράξη πρώτη
Πράξη δεύτερη
Πράξη τρίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X