Μέσα στο Σώμα Μου

Κατασκευαστής: LONDJI
Κωδικός: LF004
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Το «Μέσα Στο Σώμα Μου», είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι της αγαπημένης μας εταιρείας Londji που αποσκοπεί στο να διδάξει στα παιδιά τη βασική ανατομία του ανθρωπίνου σώματος, με εύκολο και άκρως διασκεδαστικό τρόπο! Απλά και μόνο παίζοντας, τα παιδιά θα αποκτήσουν πληθώρα γνώσεων και θα ανακαλύψουν τη μοναδική ομορφιά που κουβαλάμε μέσα μας! Αριθμός παικτών: 2-6. Περιεχόμενα: 4 εικονογραφημένα φυλλάδια, κυκλικές κάρτες, 96 κάρτες μερών σώματος, 1 βαμβακερό τσαντάκι. Προσοχή, οι κάρτες του παιχνιδιού δε φέρουν τις ελληνικές ονομασίες των μερών σώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαστάσεις συσκευασίας: 16.5 x 16.5 x 8 εκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X