Μαθαίνω να διαβάζω και να γράφω με σταυρόλεξα

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-960-01-0309-0
Έτος κυκλοφορίας: 1997
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Διαστάσεις: 27 x 20 cm
Συγγραφέας: Στίκα, Δέσποινα
Θέματα:
  • Βιβλία δραστηριοτήτων χρωματισμού και ζωγραφικής
Κοινό:
  • Βρεφική - Παιδική ηλικία
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

«Αγαπητοί φίλοι, γονείς και εκπαιδευτικοί. Μ` αυτή μας τη μικρή σειρά με σταυρόλεξα, που ολοκληρώνεται σε δύο τεύχη, προσφέρουμε στο παιδί ένα ευχάριστο παιχνίδι δημιουργικής μάθησης πρώτης ανάγνωσης και γραφής. Τα παιδιά που μόλις αρχίζουν να μαθαίνουν, στο νηπιαγωγείο και την Α` τάξη του Δημοτικού, ανάγνωση και γραφή, έχουν τώρα στα χέρια τους τα δικά τους σταυρόλεξα. Οι λέξεις που παρουσιάζονται εδώ, είναι ειδικά επιλεγμένες, απλές και δίνονται συνδυασμένες με αντίστοιχα σκιτσάκια, ενώ επαναλαμβάνονται αρκετές φορές. Παρακινήστε το παιδί να `διαβάσει` τις λέξεις στους συμβουλευτικούς πίνακες που συνοδεύουν κάθε σταυρόλεξο και στα οριζόντια ή κάθετα καρέ του, έστω κι αν δεν έχει διδαχτεί ακόμη στο σχολείο του ανάγνωση και γραφή όλων των γραμμάτων. Ενθαρρύνετέ το να `γράψει` τα γράμματα όπως τα βλέπει, σαν ένα είδος ζωγραφικής με οριζόντιες, πλάγιες και κάθετες γραμμές. Μη ζητάτε σ` αυτή τη φάση συλλαβισμό και καλλιγραφία. Με τα σταυρόλεξα γίνεται μια πρώτη γνωριμία του παιδιού με το γραπτό λόγο και η επαφή του με τα γράμματα θα γίνει εδώ έστω εικονιστικά και διαισθητικά».


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X