ΜΑΣΚΑ ΥΠΝΟΥ ΜΕ GEL - DEAM BIG

Κατασκευαστής: LEGAMI
Κωδικός: EM0003
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Η Legami Chill Out Gel Eye Mask - Dream Big θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε καλά ενώ κάνετε μεγάλα όνειρα. Χάρη στη διπλή λειτουργία της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ζεστό ή κρύο για να σας βοηθήσει στη χαλάρωση και να σας ξεκουράσει χωρίς περισπασμούς. Επαναχρησιμοποιήσιμη με ρυθμιζόμενο λάστιχο για άνετη εφαρμογή.Για θερμική θεραπεία, θερμαίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων σε περιστρεφόμενη πλάκα στα 500-600 W για μέγιστο 10 δευτερόλεπτα. Αφαιρέστε τη μάσκα από το φούρνο μικροκυμάτων. Εάν χρειάζεται, ξαναζεσταίνετε σε διαστήματα 5 δευτερολέπτων μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία. Μην υπερβαίνετε τα 30 δευτερόλεπτα. Αφήστε τη μάσκα να κρυώσει πριν τη χρησιμοποιήσετε εάν είναι πολύ ζεστή.Για ανακούφιση από το κρύο, κρατήστε τη μάσκα στην κατάψυξη για 1-2 ώρες. Βεβαιωθείτε ότι οι χάντρες στο εσωτερικό είναι μαλακές, όχι παγωμένες.Χρησιμοποιήστε το στην πλευρά του gel για πιο έντονο αποτέλεσμα. για ελαφρύτερη ανακούφιση τοποθετήστε την απαλή πλευρά πάνω από τα μάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X