Η μάρτυρας της φωτιάς

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-960-16-5512-3
Έτος κυκλοφορίας: 2014
Μήνας κυκλοφορίας: 06
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Βάρος: 0.80 Κιλά
Διαστάσεις: 14 x 21 cm
Σελίδες: 616
Συγγραφέας: Kepler, Lars & Σπερελάκη, Τιτίνα
Θέματα:
  • Μυθιστορήματα
  • Αστυνομικά & Μυστηρίου
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Ένα νεαρό κορίτσι βρίσκεται δολοφονηµένο στο αποµονωτήριο ενός κέντρου για προβληµατικούς εφήβους. Το κρανίο του είναι σπασµένο και έχει τα χέρια πάνω στο πρόσωπό του, σαν να έπαιζε κρυφτό µε τον δολοφόνο. Σ’ ένα βοηθητικό οίκηµα, βρίσκεται νεκρή η νοσοκόµα της βραδινής βάρδιας. Έχει δολοφονηθεί µε σφυρί.
Παρόλο που σε βάρος του εκκρεµεί µια εσωτερική έρευνα, ο επιθεωρητής Γιούνα Λίννα παίρνει εντολή να παρακολουθήσει τις έρευνες ως απλός παρατηρητής. Γρήγορα ανακαλύπτει πως µια από τις τροφίµους του κέντρου, η Βίκυ Μπέννετ, έχει εξαφανιστεί. Στο δωµάτιό της βρίσκει µια µατωµένη κουβέρτα κι ένα σφυρί λερωµένο µε αίµα.
Λίγο αργότερα, γίνεται γνωστή η κλοπή ενός αυτοκινήτου όπου βρισκόταν ένα τετράχρονο αγόρι. Όλα δείχνουν πως υπεύθυνη για την απαγωγή είναι η Βίκυ. Αρχίζει έτσι για τον Γιούνα Λίννα µια µάχη µε τον χρόνο. Τι είναι ικανή να κάνει η Βίκυ Μπέννετ; Και ποια είναι αυτή η γυναίκα που επιµένει να τηλεφωνεί στην αστυνοµία υποστηρίζοντας πως είναι µέντιουµ και βλέπει το φάντασµα του νεκρού κοριτσιού;
Μετά τον Υπνωτιστή και το Συµβόλαιο του Παγκανίνι, η Μάρτυρας της φωτιάς έµεινε επίσης για πολλούς µήνες στην κορυφή των µπεστ σέλερ στη Σουηδία και µεταφράζεται σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Όπως έγραψε η εφηµερίδα Dagens Nyheter, «ξεκινάς να διαβάζεις αυτό το θρίλερ στο µετρό γυρίζοντας στο σπίτι σου, συνεχίζεις το διάβασµα όση ώρα τρως το βραδινό σου και δε σταµατάς παρά τις πρώτες πρωινές ώρες».

«Ο Λάρσον έµελλε να έχει πολλούς επιγόνους... Ο Κέπλερ είναι ακράν ο καλύτερος...» Lev Grossman, Time
«Αριστοτεχνικό, ανατριχιαστικό, ατµοσφαιρικό υθιστόρημα μυστηρίου...» Kirkus Reviews
«Ο επιθεωρητής Λίννα µάς µειώνει τις ώρες του ύπνου!» Pier Mario Fasanotti, Mobydick
«Ένα καλό αστυνοµικό µάς δίνει ένα παζλ, ένα καλύτερο συλλαµβάνει ένα παζλ µέσα σ’ ένα άλλο παζλ και ένα κορυφαίο ξεδιπλώνει µια πληθώρα παζλ το ένα µέσα στο άλλο. Αυτή είναι η περίπτωση της Μάρτυρος της φωτιάς...» New York Journal of Books
«Μaster class στο αστυνοµικό µυθιστόρηµα!» The Boston Globe

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X