Λεσβιακό Ημερολόγιο 2021

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
17.00€ 15.00€
ISBN: 978-618-84473-5-6
Σελίδες: 422
Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Tο «Λεσβιακό Ημερολόγιο . Γράμματα-Τέχνες-Πολιτισμός»  του Παναγιώτη  Σκορδά  με τον παρόντα τόμο μπήκε στην δεύτερη δεκαετία της ζωής  και της παρουσίας του στα Λεσβιακά γράμματα.

Το εξώφυλλο του  Λεσβιακού Ημερολογίου 2021 κοσμεί  μία φωτογραφία της  Τζέλης Χατζηδημητρίου.  Πολυσέλιδο αφιέρωμα στο έργο  της  πολύ γνωστής φωτογράφου και κινηματογραφίστριας  βρίσκουμε στις μέσα σελίδες με τον τίτλο «Η Λέσβος  της Τζέλης Χατζηδημητρίου ». Η ύλη του ημερολογίου μοιράζεται σε 15 ενότητες και γράφουν 45 συνεργάτες.

Στον τόμο στεγάζονται δύο αφιερώματα, ένα στον λογοτέχνη και εικαστικό στ Στρατή Αναστασέλλη και ένα στον εκπαιδευτικό, μουσικό και συγγραφέα στον Θεοφάνη Σουλακέλλη. Επίσης βρίσκουμε ένα ειδικό αφιέρωμα με τον τίτλο ««Μέρες κορωνοϊού – Μέρες καραντίνας. Μάρτιος- Μάιος  2020».

Ανάμεσα στις εργασίες του τόμου σημειώνουμε τις ανέκδοτες επιστολές του Φώτη Κόντογλου και του Μποστ που σχολιάζει ο Παναγιώτης Σκορδάς.

Γράφουν επίσης οι Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελη,  Αχιλλέας  Θεοφίλου, Μαρία Κοτοπούλη,  Γιάννης  Κωνσταντέλλης, Ανθούλα Δανιήλ, Γιώργος Θεοδωρίδης, Γιώργος Καρτέρης, Νίκος Ανδρίκος, Ευανθία Αναγνωσταρά, κά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X