Κύπελλο πορσελάνης

Κατασκευαστής: LEGAMI
Κωδικός: VAME0015
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Για όσους λατρεύουν να απολαμβάνουν τα ποτά τους πάντα ζεστά, η Legami αφιερώνει το Tu vuò fa 'l'americano Alice , το ποτήρι πορσελάνης διπλού στρώματος σε . Το προϊόν από πορσελάνη New Bone China, ένα καινοτόμο και πολύτιμο υλικό. Δεν περιέχει τέφρα οστών ή μέρη ζώων. Το κύπελλο είναι εξοπλισμένο με ένα μαλακό πώμα σιλικόνης, είναι ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο μικροκυμάτων. Συλλέξτε τα αγαπημένα σας. Το Tu vuò fa 'ο Αμερικανός είναι μια πρωτότυπη ιδέα δώρου. Προειδοποιήσεις: Αφαιρέστε το καπάκι σιλικόνης εάν το προϊόν χρησιμοποιείται στο φούρνο μικροκυμάτων. Το διπλό στρώμα πορσελάνης New Bone China επιτρέπει στα ζεστά / κρύα ροφήματα να διατηρούν την επιθυμητή θερμοκρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα Η τρύπα στο κάτω μέρος του κυπέλλου δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την απόδραση του νερού κατά το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Υλικό: ΚΕΡΑΜΙΚO
  • Ύψος (mm): 150
  • Βάρος (mg): 5200000
  • Πλάτος (mm): 0
  • Βάθος (mm): 100
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X