Κουκλόσπιτο Έπαυλη

Κατασκευαστής: EUREKA KIDS
Κωδικός: 5604118
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
200.00€ 160.00€

Αυτό το εκπληκτικό κουκλόσπιτο είναι έτοιμο για να ζήσεις μέσα! Είναι ξύλινο, διαθέτει τρεις ορόφους με ένα ευρύχωρο σαλόνι με μπαλκόνι, μια μοντέρνα κουζίνα, ένα μπάνιο με μπανιέρα, ακόμα και ασανσέρ! Διακοσμήστε το με βάση τις προτιμήσεις σας. Περιλαμβάνει 10 έπιπλα. Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με ζωγραφισμένες καρέκλες, τραπέζια, καθρέφτες, ράφια, κουρτίνες, χαλιά, παράθυρα, τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαστάσεις: 114 x 32 x 87 εκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X