Κούκλα συναισθημάτων Feelings Friend

Κατασκευαστής: EDUSHAPE
Κωδικός: EDU-925120
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Η κούκλα που μαθαίνει στα παιδιά να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τα συναισθήματα τους!Είναι  ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτικούς,  ειδικούς  παιδαγωγούς και παιδοψυχολόγους και πολύ χρήσιμο τις πρώτες ημέρες ένταξης των μικρών μαθητών στη σχολική τάξη. Πολύ χρήσιμη ακόμα στα παιδιά που δυσκολεύονται στην έκθεση του εαυτού τους στο ευρύ κοινό. Με την κούκλα μπορούν να εκφράσουν συναισθήματα που με άλλον τρόπο δεν θα μπορούσαν φοβούμενα την αντιμετώπιση από τους άλλους.

Τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να αντιληφθούν  τι ακριβώς αισθάνονται αλλα ούτε να το εκφράσουν με λόγια. Για παράδειγμα, ένα παιδάκι  δύο  ετών δεν μπορεί να πει «Συγνώμη μπαμπά που ήμουν τόσο άτακτος, αλλά είμαι πολύ αγχωμένος που με πήγατε στον παιδικό σταθμό», αλλά αντιθέτως θα  εκτοξεύσει το τηλεκοντρόλ στον τοίχο και οι τσιρίδες του θα πιάσουν ντεσιμπέλ σειρήνας!  Το παιδί λοιπόν χρειάζεται μια λέξη ώστε να τη συσχετίσει με ένα συναίσθημα. Με αυτόν τον τρόπο, στη συνέχεια θα μπορεί να χρησιμοποιεί τις λέξεις για να εκφραστεί αντί να αντιδρά έντονα.  Η κούκλα συναισθημάτων της Edushape® είναι ένας εμπνευσμένος και δοκιμασμένος από παιδαγωγους τρόπος, μια φίλη που θα βοηθήσει γονείς και εκπαιδευτικούς να καθρεφτίσουν το συναισθημα των παιδιών μέσα απο το παιχνίδι δίνοντας στη φατσούλα της παραδείγματα μιας μεγάλης γκάμας συναισθημάτων, από την λύπη, τη χαρά, τη ζήλια, την ντροπή, τον ενθουσιασμό, κλπ 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατάλληλη για ηλικίες απο 3 ετών

Καθαρίζεται με ένα βρεγμένο πανί

Διαστάσεις κούκλας: 30 Χ 20 εκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X