Κλέφτες τ' ουρανού

Εκδότης: Ιωλκός
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-960-426-816-0
Έτος κυκλοφορίας: 2014
Μήνας κυκλοφορίας: 12
Ημέρα κυκλοφορίας: 31
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Βάρος: 0.16 Κιλά
Διαστάσεις: 17 x 24 cm
Σελίδες: 48
Συγγραφέας: Χαβρεδάκη, Ειρήνη
Θέματα:
  • Ποίηση
  • Ποίηση μεμονωμένων ποιητών
  • Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Στοχασμοί πάνω στα όρια του ανθρώπου και του νου. Νοητικές προσεγγίσεις της ύπαρξης και της ζωής. Αλήθειες του κόσμου και του Κόσμου. Ο άνθρωπος ως αναζητητής του αληθινού και ως περιπλανητής του χρόνου.

Φθαρτές και άφθαρτες πραγματικότητες που η μια θα κλέψει τελικά τον ουρανό της άλλης. Ποια θα νικήσει; Ποια θα δικαιωθεί; Εκείνη που μιλάει στο κομμάτι του ανθρώπου που ωθεί στην αρετή ή εκείνη που τον ωθεί στο τέλμα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X