Κασετίνα από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET Whale dawn grey

Κατασκευαστής: FRESK
Κωδικός: FR-FB980-26
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Tα παιδιά θα λατρέψουν αυτές τις πρακτικές κασετίνες με τα χαριτωμένα σχέδια της Fresk!Mε μεγάλο φερμουάρ που ανοίγει και κλείνει εύκολα, χωράει μολύβια, στυλό, συνδετήρες, γόμες, μαρκαδόρους και όλα τα απραίτητα των παιδιών για το σχολείο.Είναι τέλεια και για την μαμά που θέλει να έχει μαζί της στυλό,  μολύβια, ή τα σύνεργα του μακιγιάζ.Σε πολλά σχέδια που συνδυάζονται όλα με τις τσάντες της Fresk.Όλες οι κασετίνες, όπως και τα σακίδια της Fresk κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέγεθος: 9 x 24 εκ.

Τι είναι PET? Τα πλαστικά μπουκάλια κατασκευάζονται από το υλικό PET που είναι 100% ανακυκλώσιμο. Τα μπουκάλια που ανακυκλώνουμε  συλλέγονται, επεξεργάζονται για να γίνουν πάλι μπουκάλια ή μια ειδική ίνα με την οποία κατασκευάζουν τσάντες, χαλιά και χρηστικά καθημερινά αντικείμενα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και τη χρήση μη ανανεώσιμων πόρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X