Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ

Κατασκευαστής: BRAINBOX
Κωδικός: 93045
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Αυτό το συναρπαστικό BrainBox με κεντρικό ήρωα τον διαχρονικό, λαϊκό και ασυμβίβαστο Καραγκιόζη, παρουσιάζει στιγμές από τις καθημέρινες ξεκαρδιστικές περιπέτειες που περνά αλλά και προκαλεί και στους υπόλοιπους ήρωες του Θεάτρου Σκιών. Με χαρακτηριστικά το αστήρευτο και πρωτότυπο χιούμορ και τη σατιρική διάθεση που διακρίνει τον αγαπημένο καμπούρη της λαϊκής μας παράδοσης Καραγκιόζη θέλει να μας περάσει το μήνυμα ότι το χιούμορ είναι απαραίτητο στοιχείο στη ζωή για να διατηρούμε την αισιοδοξία μας στις περιπέτειες που μπορεί να τύχουν σε όλους μας. Σχεδιασμένο για να παίζουν οι γονείς με τα παιδιά τους, αυτό το υπέροχο παιχνίδι  θα βοηθήσει στη βελτίωση της παρατηρητικότητας και των μνημονικών ικανοτήτων.  Σκοπός του παιχνιδιού: Μάζεψε τις περισσότερες κάρτες μέσα σε 10 λεπτά.

Περιέχονται:55 κάρτες-1 κάρτα με κανόνες-1 κλεψύδρα-1 ζάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X