Ο Ιούλιος και ο Βέρν ανακαλύπτουν τον βυθό της θάλασσας

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
10.99€ 9.89€
ISBN: 978-618-548-813-0
Έτος κυκλοφορίας: 2020
Μήνας κυκλοφορίας: 11
Ημέρα κυκλοφορίας: 01
Σελίδες: 28
Συγγραφέας: ΓΚΑΣΟΛ ΑΝΑ

Ο Ιούλιος κι ο καλύτερός του φίλος, ο Βερν, λαμβάνουν ένα γράμμα από τον Κάπτεν Νέμο για μια σημαντική αποστολή: Να εντοπίσουν ένα πλοίο χαμένο στον βυθό της θάλασσας!
Σ' αυτήν την περιπέτεια θα μάθουν όλα όσα πρέπει να ξέρει κανείς για τα μυστικά που κρύβει ο βυθός: πως λειτουργούν τα υποβρύχια, ποιες ήταν οι πρώτες στολές κατάδυσης, που φτιάχτηκαν, ποια ζώα κατοικούν στους ωκεανούς...
Όμως, ο Κάπτεν Νέμο συμπεριφέρεται κάπως περίεργα στο ταξίδι. Κι όσο πιο κοντά φτάνουν στον προορισμό τους, τόσο πιο περίπλοκα γίνονται τα πράγματα.
Θα τα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και να επιστρέψουν στο σπίτι τους; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάφραση ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Επιμέλεια ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΑΙΔΩ
Εικονογράφηση LABARI JOSE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X