Γλώσσα Γ΄ δημοτικού

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-960-16-1858-6
Έτος κυκλοφορίας: 2006
Μήνας κυκλοφορίας: 06
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Βάρος: 0.73 Κιλά
Διαστάσεις: 17 x 24 cm
Σελίδες: 428
Συγγραφέας: Μπέσιος, Αντώνης
Θέματα:
  • Γλώσσα - Έκφραση Γ' Δημοτικού
  • Διδασκαλία & εκμάθηση γλωσσών εκτός Αγγλικής
Κοινό:
  • Μαθητές
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

[...] Θεωρούμε ότι το ελληνικό δημοτικό σχολείο χρειάζεται μια μέθοδο διδασκαλίας που θα ξεκινά από την επικοινωνιακή προσέγγιση χωρίς όμως να αγνοεί την παραδοσιακή. Γι` αυτό, κάναμε την προσπάθεια να συνδυάσουμε όχι μόνο αυτές τις μεθόδους αλλά όσα στοιχεία από τις υπόλοιπες θεωρήσαμε απαραίτητα.
Το βιβλίο αυτό θα σε βοηθήσει να εργαστείς πιο δημιουργικά και πιο αποτελεσματικά με τα βιβλία της σειράς "Τα απίθανα μολύβια" της Γ δημοτικού. Θα σε βοηθήσει να μάθεις όχι μόνο τη χρήση της γλώσσας μας αλλά και τη δομή της. [...]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X