Φυσικές Πλαστελίνες Bluberry Kidsroom-Coconut

Κατασκευαστής: Blueberry kidsroom
Κωδικός: COCONUT
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
7.50€ 6.00€

Με βάση το Montessori Sensory Play, το BLUBBERY NATURAL PLAYDOUGH διεγείρει τις περισσότερες αισθήσεις των παιδιών σας. Απτική διασκέδαση, ουδέτερα φύλα χρώματα και όλα μυρίζουν φανταστικά.Με το BLUBERRY NATURAL PLAYDOUGH τα παιδιά μπορούν να αφήσουν τη δημιουργικότητά τους ελεύθερη.Τοποθετώντας πίσω στο βάζο ή τη χάρτινη σακούλα μετά το παιχνίδι, το playdough θα διαρκέσει έως και 9 μήνες στην αρχική του συνέπεια. Εάν το στεγνώσετε στον αέρα, το παιχνίδι σας θα σκληραίνει και θα διατηρήσει τη φόρμα του. Λάβετε υπόψη ότι η σκόνη παιχνιδιού μπορεί να χαλάσει ή να χυθεί σε περίπτωση βρωμιάς ή ξένων αντικειμένων. Θα πρέπει να αποθηκεύσετε τη ζύμη σε ξηρό μέρος χωρίς άμεσο ηλιακό φως, στα αυθεντικά βάζα ή σε χάρτινες σακούλες ή στο δικό σας αεροστεγές δοχείο.Παρακαλώ σημειώστε ότι το BLUBERRY NATURAL PALYDOUGH είναι ένα φυσικό και χειροποίητο προϊόν, μπορεί να υπάρχουν ελάχιστες παραλλαγές στη σειρά χρωμάτων. Επιπλέον, το καθαρό θαλασσινό αλάτι χρησιμεύει ως το συντηρητικό, εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τη ζύμη για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι μικροί κρύσταλλοι αλατιού έχουν εγκατασταθεί στην επιφάνεια, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Το playdough δεν χάνει την ποιότητά του. Δώστε στο παιχνίδι σας ένα μικρό μασάζ με τα χέρια σας και είναι πάλι μαλακό ξανά και μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε με αυτό.Το BLUBERRY NATURAL PLAYDOUGH είναι μη τοξικό, αλλά δεν είναι βρώσιμο. Τα παιδιά πρέπει να επιβλέπονται από τους γονείς ενώ παίζουν. Για παιδιά κάτω των 3 ετών, δεν συνιστάται η παιδική ζύμη. Μικρές ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν ασφυξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξαιρετικά απαλό φυσικό παιχνίδι σε καθαρό λευκό χρώμα και άρωμα καρύδας. Σούπερ μαλακό λευκό φυσικό playdough με άρωμα καρύδας.

Συστατικά:νερό, βιολογικό αλεύρι σίτου, θαλασσινό αλάτι, βιολογικό λάδι καρύδας, ρυθμιστές οξύτητας φυτικής προέλευσης, φυτικές χρωστικές σε ποιότητα τροφίμων, βιολογικό έλαιο jojoba και αιθέριο έλαιο καρύδας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X