Ευχετήρια κάρτα παζλ - τέλειο ταίριασμα

Κατασκευαστής: LEGAMI
Κωδικός: BGH0001
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Ένα κομμάτι της καρδιάς σου είναι ήδη δικό τους... γιατί να μην τους δώσεις και το υπόλοιπο!Η κάρτα παζλ Perfect Match σε σχήμα καρδιάς επιτρέπει στον σύντροφό σας να παίξει ένα παιχνίδι με την καρδιά σας (μόνο αυτή τη φορά!) για να αποκαλύψει τόσο τη γραφή στο μπροστινό μέρος όσο και το εξατομικευμένο μήνυμα που έχετε γράψει στην κάρτα στο πίσω μέρος. Στοιχηματίζουμε ότι θα διαπιστώσετε ότι ταιριάζετε τέλεια!Παζλ 20 τεμαχίων, έρχεται ήδη συντεταγμένο μαζί Η τσάντα περιλαμβάνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X