ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΘΟ

Εκδότης: Κέλευθος
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-618-80590-9-2
Έτος κυκλοφορίας: 2016
Μήνας κυκλοφορίας: 11
Ημέρα κυκλοφορίας: 03
Πόλη έκδοσης: ΑΘΗΝΑ
Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ
Θέματα:
  • Θεατρικό έργο, σενάριο, λιμπρέτο
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ
  • ΘΕΑΤΡΙΚΟ
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Στο μύθο πηγαίνεις όταν θέλεις να μάθεις την αλήθεια. Οταν βλέπεις την αλήθεια ακούς τους ψιθύρους των αγαλμάτων. Τότε οι σοφοί σου χαμογελούν. Η θλίψη των καιρών που υπάρχει σήμερα σκότωσε την αρμονία των λέξεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X