ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ GINGKO SMART ACCORDION LAMP NATURAL WALNUT

Κατασκευαστής: GINGO
Κωδικός: G006WT
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
60.00€ 55.00€

Θα μπορούσε να είναι κάτι απλό αλλά κομψό. Θα μπορούσε να είναι κάτι λειτουργικό αλλά με πολύ στυλ. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα γλυπτό αλλά και μια λύση για το φωτισμό του χώρου σας.Εμπνευσμένο από το σχήμα ενός ακορντεόν, το ολοκαίνουργιο Gingko Smart Accordion Lamp είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε δωμάτιο. Για να το ανοίξετε, απλώς τραβήξτε το όπως θα παίζατε ένα ακορντεόν και θα μετατραπεί αμέσως σε ένα όμορφο φωτιστικό που εκπέμπει ένα υπέροχο θερμό LED φως μέσα από τις σελίδες του.Κλείστε το και ανοίξτε το ξανά, αλλάζει μαγικά σε δροσερό λευκό φως LED αντί για ζεστό φως όπως πριν. Όταν είναι τελείως κλειστό, μεταμορφώνεται σε ξύλινο αντικείμενο σε σχήμα εξάγωνο!Μεταφέρεται εύκολα και μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας.Αυτός ο αισθητικά ευχάριστος σχεδιασμός έχει μαγνητικό κάλυμμα και στις δύο πλευρές, ώστε να μπορείτε να το ανοίξετε σε πλήρεις 360 μοίρες! Μπορείτε επίσης να το συνδέσετε με όσα άλλα τέτοια φωτιστικά έτσι ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας έργο γλυπτικής τέχνης. Τροφοδοτείται από την ενσωματωμένη, φορτισμένη μπαταρία ιόντων λιθίου και επαναφορτίζεται από USB (περιλαμβάνεται το καλώδιο φόρτισης USB), Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε για να φτιάξετε το δικό σας φωτεινό περιβάλλον. Ο μοναδικός σχεδιασμός του,η αξεπέραστη ποιότητα το καθιστούν σαν ένα μοναδικό δώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Διάρκεια ζωής LED: περίπου 50.000 ώρες, ένταση 400 lumen
- Δύο επιλογές χρώματος: 2700K (θερμό φως), 5000K (δροσερό λευκό φως) σε ένα προϊόν
- Τροφοδοσία: Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Lithium Polymer 2200mAh
- Χρόνος φόρτισης: 3-4 ώρες, διάρκεια ζωής μπαταρίας 6-8 ώρες συνεχούς χρήσης
- Μπορεί να ανοίξει έως 360 μοίρες
- Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο και ανθεκτικό στο νερό χαρτί Tyvek
- Μαγνητικά καλύμματα. Περιλαμβάνεται φορτιστής USB και ιμάντας μαγνήτη
- Μέγεθος: 100 * 100 * 35 mm. Βάρος: 350g
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X