Εισαγωγή στην εικαστική γλώσσα

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-960-01-0049-5
Έτος κυκλοφορίας: 2000
Μήνας κυκλοφορίας: 05
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Διαστάσεις: 21 x 22 cm
Σελίδες: 86
Συγγραφέας: Κοζάκου - Τσιάρα, Όλγα
Θέματα:
  • Τέχνες: γενικά θέματα
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Σκοπός των κειμένων που ακολουθούν είναι η αναγνώριση και η ερμηνεία των εικαστικών μορφών, είναι η προσέγγιση της εικαστικής γλώσσας, η αναζήτηση των κλειδιών που θ` ανοίξουν παράθυρα για να προβάλλουν κάποιες ρίζες και νόμοι που συνδέουν την Τέχνη με την ζωή, αλλά και την καθαρά εικαστική μορφή με το περιεχόμενο της τέχνης. Φιλόδοξος και δύσκολος στόχος η επικοινωνία με το εικαστικό, που πιστεύουμε πως εξαρτάται άμεσα από την ανάγλυφη παρουσίαση όλων των στοιχείων της οπτικής γλώσσας, της δομής και της σύνθεσής της, ώστε να μπορέσουμε να διαβάσουμε, να «δούμε» αληθινά ένα εικαστικό έργο, αν είμαστε φιλότεχνοι, αλλά και να χρησιμοποιήσουμε συνειδητά όλα αυτά τα στοιχεία στη δημιουργία του προσωπικού μας έργου, αν είμαστε καλλιτέχνες.


[Απόσπασμα από το κείμενο της εισαγωγής της έκδοσης]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X