Δοχείο φαγητού Lunch box Astronauts

Κατασκευαστής: A little lovely company
Κωδικός: SBASBU35
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή

Όλα τα παιδιά ανυπομονούν να διαλέξουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα τους γεμίσουν χαρά και ενέργεια να ξεκινήσουν το σχολείο και τις μαθησιακές τους περιπέτειες!Έφτασε η ώρα του φαγητού;Με το εντυπωσιακό lunch box της Little Lovely Company με  αστροναύτες, διαστημόπλοια και αστέρια, θα λατρεύεις να τρώς τα φαγητά και τις νοστιμιές της μανούλας!Το δοχείο κλείνει πολύ εύκολα με το ελαστικό λουρί και δεν αφήνει τίποτα να πέσει στην τσαντούλα!Διαθέτει αρκετό χώρο για να μπορείτε να οργανώσετε το φαγητό,τα λαχανικά ή τα φρούτα σας!Το μεγεθός του είναι ιδιαίτερα πρακτικό και εύχρηστο καθώς χωράει σε οποιάδηποτε τσαντούλα!Και το καλύτερο;Μάζι με το δοχείο φαγητού ΔΩΡΟ εντυπωσιακά αυτοκόλλητα με διαστημόπλοια, αστροναύτες και λαμπερά αστέρια για να στολίσει το παιδι με το δικό του στύλ τα αγαπημένα του αντικείμενα, τετράδια ή για να κάνει την πιο super συλλογή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις: 18 x 12 x 6 εκ
Περιεκτικότητα: 850 ml
Υλικό: PP
Το δοχείο φαγητού δεν είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων ή φούρνο μικροκυμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X