Ανοιχτή Συζήτηση Ιοκάστη/Πατρίδα

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
7.00€ 6.30€
ISBN: 978-960-01-2335-7
Έτος κυκλοφορίας: 2022
Μήνας κυκλοφορίας: 01
Ημέρα κυκλοφορίας: 01
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Διαστάσεις: 21 x 14 cm
Σελίδες: 95
Συγγραφέας: Βάσσης, Λαοκράτης
Θέματα:
  • Ελληνικός Εμφύλιος Πόλεμος 1946-1949
  • Ιστορία
  • Φιλοσοφία
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Άλλο αντίδοτο θεραπείας απ’ τον «ιό» της εμφυλίου έριδος, όπως και άλλο αντίδοτο εξαγνισμού απ’ το Εμφύλιο και το Μετεμφύλιο άγος, πέραν του αξιακού αποστάγματος των αιώνων πολιτισμού του Ελληνισμού, δεν υπάρχει.
Με την ενοποιό τής ταυτοτικής μας υπόστασης πολιτιστική φιλοσοφία και τη συνακόλουθή της πολιτιστική στρατηγική, εμποτισμένες με το αξιακό άρωμα της πολιτιστικής διαχρονίας μας, να είναι το μεγάλο εθνικό ζητούμενό μας, σε τούτο το πολύ κρίσιμο για τον τόπο μας, για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, γύρισμα των καιρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X