Το αινιγματικό βλέμμα του αγγέλου

Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
ISBN: 978-960-16-2433-4
Έτος κυκλοφορίας: 2007
Μήνας κυκλοφορίας: 04
Πόλη έκδοσης: Αθήνα
Βάρος: 0.36 Κιλά
Διαστάσεις: 14 x 21 cm
Σελίδες: 258
Συγγραφέας: Σκαραγκάς, Γιάννης
Θέματα:
  • Μυθιστορήματα
  • Αστυνομικά & Μυστηρίου
  • Περιπέτειας
Κοινό:
  • Γενικά/εμπόριο
Γλώσσες:
  • Ελληνική, Νέα

Ο Σίλας είναι ένας αστυνομικός που ήθελε πάντα την ησυχία του. Τη μέρα που περιμένει το γιο του να επιστρέψει για λίγες μέρες σπίτι μετά το πανεπιστημιακό του εξάμηνο, του ανακοινώνουν ότι το παιδί βρέθηκε νεκρό. Η επίσημη αιτία θανάτου όμως δεν τον πείθει. Υποπτεύεται ότι ο γιος του έχει δολοφονηθεί, αλλά δεν υπάρχει κανένας για να το αποδείξει. Ύστερα από μια σειρά ανατροπών, και με τη βοήθεια της Έρης, μιας δικηγόρου που θα προσφερθεί να τον βοηθήσει, η έρευνά του θα τον οδηγήσει σε μια μοντέρνα αίρεση. Αυτό που δεν ξέρει ο Σίλας είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι θα κάνουν τα πάντα για να κλονίσουν την αξιοπιστία του.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελίας σας

  1. Πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
  2. Κάνοντας κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  3. Παραλαμβάνοντας τη παραγγελία σας με αντικαταβολή ή οποία χρεώνεται +2,50€
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν κάτι από αυτά που αγοράσατε, δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να διαλέξετε κάτι άλλο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Εξαιρούνται προϊόντα που έχουν συναρμολογηθεί ή/και προϊόντα που είναι σε έκπτωση.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@bookandart.gr ή στο τηλέφωνο 2251037961 για τις λεπτομέρειες επιστροφής. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος όλης της διαδικασίας επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνει εσάς με το ποσό των 7€ εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, όπου δεν υπάρχει επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βιβλιοπωλείο Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα που μεταπωλεί. Για τα προϊόντα αυτά θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης. Το κατάστημα Book and Art, δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
X